Marile companii europene isi indreapta atentia spre cele romanesti si pregatesc terenul pentru reconstructia Ucrainei

Una dintre cele mai mari firme din județul Botoșani ar putea fi vândută. În ultima perioadă, au fost patru-cinci companii mari din Europa care și-au exprimat intenția de a cumpăra firma din județul Botoșani.

Valeriu Iftime, principalul acționar al companiei Elsaco, spune că interesul a apărut de curând și consideră că marile companii europene pregătesc terenul pentru perioada în care va începe reconstrucția Ucrainei.

“Astăzi sunt patru-cinci companii mari din Europa, care sunt interesate să cumpere Elsaco. Toată lumea se gândește cum își pune un pilon aici, în Uniunea Europeană, în NATO, aproape de un spațiu deosebit de interesant care avea 15-20 de ani de reconstrucție. Totul e de vânzare. Sunt niște discuții foarte interesante. Elsaco are o creștere grozav de sănătoasă și de bună, e un preț interesant. Trebuie să ne pregătim pentru perioada de reconstrucție a Ucrainei. Sunt oameni care deja și-au făcut companie mixtă germană-ucraineană, franceză-ucraineană. Dacă te pregătești pentru viitor, nu ai viteza mare azi. Deocamdată, este prea multă treabă în România. Nu am avut în istoria noastră banii publici care sunt acum, PNRR, PODD… Sunt bani, numai să ai forță”, a spus omul de afaceri Valeriu Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *