Maricel Popa, reales la Iaşi

Maricel Popa

În cadrul Conferintei extraordinare PSD Iaşi, Maricel Popa a fost ales, în unanimitate, preşedinte al filialei social-democrate ieşene. „Este un vot care mă onorează și mă determină să duc mai departe proiectele pe care le-am început împreună.” a declarat Popa dupa ce a fost reales.

Maricel Popa, preluase încă din februarie 2017, atribuţiile de preşedinte al PSD Iaşi, în urma unei decizii a Comitetului Executiv Naţional. De asemenea, au fost aleşi cei 17 vicepreşedinţi şi secretarul executiv al organizaţiei.

„Este un vot care mă onorează și mă determină să duc mai departe proiectele pe care le-am început împreună. Mulțumesc domnului președinte Dragnea și conducerii centrale, pentru colaborarea de până acum, pentru deschiderea și sprijinul pe care le-a acordat filialei noastre dar și județului. Iașul este un județ valorizat și bine reprezentat la nivel național, care a avut în același timp în aparatul central 3 miniștri și 3 secretari de stat. Iașul a contat și contează în politica națională, de aceea, în calitate de președinte ales al PSD Iași vă îndemn să dăm în continuare dovadă de unitate.

Suntem înainte de alegerile europarlamentare iar PSD Iași are un candidat cu șanse reale să ne reprezinte la Bruxelles. Iașul va avea continuitate în ceea ce privește prezența țării noastre în Parlamentul European.

Votul de azi mă obligă la și mai multă muncă, trebuie să demonstrăm și mai multă unitate astfel încât, rezultatul pe care partidul nostru îl va obține la alegeri să nu lase nicio urmă de îndoială că PSD are oameni de valoare. Să continuăm ce am început, să dăm ieșenilor motivația alegerii cât mai multor primari PSD, care să fie adevărați gospodari pentru comunitate.”