Maricel Popa, raport de activitate la final de mandat

Sharing is caring!

Maricel Popa, inca presedinte al Consiliului Judetean Iasi a tinut astazi o conferinta de presa la Casa Muzeelor. Acesta si-a prezentat raportul de activitate din cei 4 ani de mandat si a trecut mai multe proiecte la capitolul reusite.

Maricel Popa, presedinte CJ Iasi

Am prezentat proiecte de 1,4 miliarde de euro, mi-a trebuit o ora si 10 minute sa prezint proiectele, dar va dati seama cat mi-a trebuit sa realizez aceste proiecte. Nu a fost simplu, a fost o munca decisiva, de dimineata pana seara tarziu. Mi-as fi dorit sa realizez, sa asfaltez toate drumurile judetene, mai sunt inca 200 de km de drum judetean. La jumatate deja am finantare de fonduri europene si fonduri guvernamentale, deci mai sunt 100 de km de drum judetean.

Presedintele Consiliului Judetean a pomenit si despre investitiile din spitale.

Maricel Popa, presedinte CJ Iasi

Sunt mai multe proiecte, mai ales pe sanatate. Am reusit sa duc numele spitalului de Neurochirurgie pe plan mondial. Am reusit, Maternitatea Cuza Voda sa fie cea mai moderna maternitate din Romania, am realizat un Spital mobil asa cum ar trebui sa fie in fiecare judet si bolnavii cronici sa aiba acces la tratament, la actul medical. Mi-as fi dorit sa am o sustinere mai buna in Consiliul Judetean, noi nu vom realiza la fel, deoarece PNL s-a opus la foarte multe proiecte si trenarea lor. Mai ales in ultima jumatate de an, ultimul an cand noi nu am mai avut majoritate in Consiliul Judetean.

Maricel Popa a mai precizat ca si-ar fi dorit sa realizeze si finantarea proiectului de la Aeroport. Acesta a mai precizat ca in mandatul sau, Guvernul a dat foarte multi bani pentru proiectele Iasului.

shares