Maricel Popa: PSD Iași susține conducerea PSD și programul de guvernare!

psd_iasi

În cadrul Biroului Permanent Județean, întrunit astăzi, s-a stabilit, în unanimitate, să i se acorde mandat președintelui PSD Iași, Maricel Popa, pentru susținerea actualei conduceri PSD, dar și continuării programului de guvernare.

“Dincolo de opțiunile sau opiniile mele personale am discutat, astăzi, cu colegii din BPJ pentru a stabili un punct de vedere comun în ceea ce privește situația internă din PSD. Le-am cerut să fie deschiși și sinceri. La rândul lor, aceștia au discutat în această perioadă cu membrii și simpatizanții social-democrați din teritoriu. Oamenii sunt multumiți de programul de guvernare și de măsurile adoptate de PSD într-un an și jumătate de la câștigarea alegerilor parlamentare.

Motivat de acest fapt, mandatul primit a fost de susținere a conducerii PSD și bineînțeles a guvernării. În comunitățile rurale sunt în lucru proiectele din cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a. Primarii din județ vor liniște și continuitate pentru a putea finaliza aceste proiecte, așa cum s-au angajat în fața locuitorilor pe care îi reprezintă.

Era normal să avem o astfel de discuție în interiorul partidului. Aș fi acceptat orice decizie și orice părere a colegilor mei. S-a terminat perioada în care deciziile erau luate de o singură persoană. Așa cum făcea Mihai Chirica, în scurtul mandat, în care a fost președinte al organizației.” a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași.