Maricel Popa: „Nu mai e timp pentru dezbinari și frustrări politice”

foto_Maricel_Popa

Mi-am exprimat opinia în cadrul Comitetul Executiv Național, pentru continuitate și susținerea proiectelor Iașului. Așa cum am discutat și cu colegii din Biroul Permanent Județean, cu primari, parlamentari și alți membri și simpatizanți social-democrați din Iași este nevoie de liniște și echilibru în PSD. Nu mai e timp pentru dezbinări și frustrări politice. Avem o conducere aleasă statutar, prin vot democratic și un program de guvernare care trebuie implementat până în 2020.
Continuăm munca începută în 2016 și angajamentul luat în fața ieșenilor. Am adus deja 600 de milioane de euro pentru comunitățile locale. Scopul meu este ca până la finalul mandatului la Consiliul Județean să atragem 1 miliard de euro pentru cei aproximativ 1 milion de ieșeni.
Avem multe proiecte în diverse stadii de execuție, la fel și primarii din comunitățile locale. Din punct de vedere politic sunt responsabil pentru implementarea acestora. Nu poți să dai foc la casă, doar pentru unii sau alții care nu sunt de acord cu unele decizii interne ale partidului. Cu toate acestea, Comitetul Executiv de astăzi a fost constructiv, fiecare și-a spus nemulțumirile și cred că e momentul să rămânem uniți și să tragem toți în aceeași direcție. Urmează competiții electorale importante. România va prelua și președinția Consiliului Uniunii Europene, iar adversarii politici așteaptă orice pas greșit din partea noastră. Vreau să ne prezentăm în fața ieșenilor și a românilor cu capul sus și să le arătăm că în cei 4 ani de conducere social-democrată, în Iași și în România se trăiește mai bine.
Despre colegul meu, Vasile Cîtea, nu vreau să comentez prea multe lucruri. Înțeleg că a intrat în febra alegerilor interne, dar îl rog să nu transmită public lucruri neadevărate, așa cum a încercat înaintea acestui Comitet Executiv Național. Domnia sa a fost sportiv de performanță și ar trebui să știe că orice competiție se câștigă prin muncă și realizări, nu prin intoxicări, care nu fac decât să scadă nivelul unei dezbateri politice interne, pe care o dorim cât mai aplicată pe proiecte. (Comunicat de presa)