Maricel Popa: “Nocivii penelişti lovesc din nou, de această dată în studenţi!”

Sharing is caring!

După ce i-au ameninţat pe români cu restructurări şi tăieri de salarii, nocivii penelişti de Bahlui lovesc în studenţii de la Iaşi! Astfel, după lungi discuţii şi nenumărate corespondenţe purtate cu reprezentanţii Ministerului Tineretului și Sportului, în vederea trecerii Casei de Cultură a Studenţilor în domeniul public al judeţului, pentru a demara aici lucrări de modernizare şi reabilitare, constat cu mâhnire şi indignare faptul că liberalii nu mai au niciun sâmbure de raţionament în ceea ce priveşte acţiunile desfăşurate în cadrul CJ Iaşi, împotrivindu-se practic unui proiect care vine în sprijinul tinerilor şi comunităţii cunoşcute ca centru universitar de renume.

Practic, peneliştii din Consiliul Județean Iaşi au considerat de cuviință, în cadrul comisiilor reunite, că proiectul de hotărâre privind trecerea bunului imobil situat în Iași, str. Vasile Conta, nr. 30, număr cadastral 146043-C1, din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului – Casa de Cultură a Studenților Iași în domeniul public al Județului Iași trebuie scos de pe ordinea de zi a şedinţei Plenului de mâine, amânând dezbaterea şi votarea acestuia cu cel puţin o lună.

În această situaţie, mă întreb retoric, bineînţeles, cum nu le este ruşine peneliştilor să pună beţe în roate unui proiect gândit să vină în sprijinul studenţilor, la început de an universitar şi într-un oraş cunoscut pentru numărul mare de tineri care aleg să-şi urmeze studiile aici?

shares