Maricel Popa: “Motiunea de cenzura este doar propaganda electorala”

PSD, în fața unor decizii cruciale

Sharing is caring!

Seful Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a sustinut o conferinta in care a vorbit despre motiunea de cenzura.

Acesta nu crede ca motiunea de cenzura va trece, mai ales ca “e cea mai slaba de pana acum”.

Maricel Popa, presedinte CJ Iasi: “Motiunea de cenzura este de fapt este foarte slab intocmita, nu are foarte multe repere, ci doar e propaganda electorala si doar atat. Nu vor sa isi asume PNL sau si ceilalti nu vor sa isi assume guvernarea, ci doar pur si simplu sa bata putin din picioare, sa strige ca nu s-a facut nimic”.

Desi toti cei care au semnat motiunea sustin ca nu s-a realizat nimic sub actuala guvernare, Maricel Popa ii contrazice si precizeaza ca pentru Iasi au fost realizate proiecte de sute de milioane de euro.

Maricel Popa, presedinte CJ Iasi: “Noi in contrazicem, cel putin la Iasi sunt proiecte de peste 700 de milioane de euro care se implementeaza, sunt peste 200 de scoli care s-au renovat, se contruiesc 44 de dispensare si se reabilitateaza noi, se construiesc 8 crese, 12 scoli, in Iasi. Se construiesc si se modernizeaza 600 de km de drum comunal, se modernizeaza 300 de km de drum judetean”.

Presedintele Consiliului Judetean, spera ca, indiferent de proiectele Iasului sa poata fi demarate cu succes, indiferent de culoarea politica.

shares