Maricel Popa: “Marius Bodea minte cu neruşinare şi o să îl acţionez în instanţă pentru aceste afirmaţii defăimătoare la adresa mea!”

Maricel Popa

Proiecte CJ Iași

PSD Iaşi consideră că hilar faptul că liberalul Marius Bodea preia o serie de mesaje şi informaţii publicate pe site-uri obscure, fără să le verifice autenticitatea şi veridicitatea şi lansează o serie de acuzaţii foarte grave la adresa preşedintelui Maricel Popa cu privire la oportunitatea construirii Autostăzii Iaşi-Tg. Mureş.

„Ne-am convins încă o dată, dacă mai era nevoie, de stilul pompieristic în care se lucrează la PNL Iaşi. Să fie foarte clar! Nu am afirmat niciodată că A8 nu este prioritară. Şi nici nu voi putea spune vreodată aşa ceva. Am făcut toate demersurile necesare pentru ca lucrurile să se mişte în ceea ce priveşte construcţia autostrăzii care va lega Moldova de Ardeal. În acest an, toate sectoarele A8 au fost scoase la licitație pentru reproiectare, fiind semnate deja și unele contracte. Mai mult, Autostrada Marii Uniri va fi declarată obiectiv de importanţă naţională pentru a putea beneficia de finanţare de la bugetul de stat, ca alternativă la varianta iniţială de finanţare prin parteneriat public-privat.

Marius Bodea minte cu neruşinare şi o să îl acţionez în instanţă pentru aceste afirmaţii defăimătoare la adresa mea. Nu este posibil să preiei informaţii din presă fără să le verifici autenticitatea şi veridicitatea. De fapt, totul este un joc între doi buni prieteni: fostul director al Aeroportului Iaşi şi un aşa zis jurnalist care a avut nenumărate contracte de publicitate cu Aeroportul Iaşi, în perioada de glorie liberală de la Consiliul Judeţean Iaşi.” declarat Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.