Maricel Popa doreste solutionarea problemelor la Soseaua de Centura

Sharing is caring!

Presedintele Consiliului Judetean – Maricel Popa, precizeaza ca, in continuare, lucrarile la soseaua de centura a Iasului sunt impiedicate de faptul ca primarul Mihai Chirica nu isi asuma costurile uilitatilor.

“Bani sunt, bani avem, cine sa construiasca deja sunt oferte depuse, dar toti cer in deosebi cine suporta utilitatile. Clarificarile respective, de 3 luni de zile tot se amana. Primaria municipiului Iasi nu vrea sa dea o hotarare de consiliu Local sa isi asume aceste probleme.”, a declarat Maricel Popa, presedintele CJ Iasi.

In scopul solutionarii problemelor pentru soseaua de centura, Maricel Popa a convocat luni o sedinta cu toti reprezentantii implicati in acest poiect.

“Am convocat luni pe reprezentantii Ministerului Tranportului, pe reprezentantii CNAIR si drumurilor nationale si reprezentantii utilitatilor si primariei Iasi, la Prefectura Iasi, la ora 14:00 pentru a clarifica si a sta toti la masa sa gasim solutii. Solutia este ca domnul primar sa convoace Consiliul Local in mod exceptional, in sedinta de urgenta si asa cum pentru alte proiecte ale Iasului da prioritate, trebuie sa dea prioritate si pentru soseaua de centura, care rezolva problema din Miroslava, Ciurea, Holboca si Tomesti.”, a adaugat Maricel Popa, presedintele CJ Iasi.

Maricel Popa spera ca aceasta situatie sa fie rezolvata cat mai repede, deoarece bani si constructori s-au gasit, insa aceasta amanare impiedica dezvoltarea infrastructurii rutiere din Iasi.

shares