Maricel Popa despre mitingul PSD de la Iași din 9 mai: Sărbătorim Ziua Europei. Nu mă aștept să apară incidente

Promovare electorală

Sharing is caring!

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, susţine că social-democraţii vor organiza, în 9 mai, la Iaşi, un eveniment regional, de Ziua Europei, cu 40.000 de oameni, în prezenţa lui Liviu Dragnea. El adaugă că nu se aşteaptă să apară incidente.

Maricel Popa a declarat că PSD va sărbători la Iaşi Ziua Europei, printr-un spectacol în aer liber, la eveniment urmând să participe şi Liviu Dragnea. Acțiunea va avea loc în Piața Unirii, începând cu ora 16.00.

“Vrem să sărbătorim Ziua Europei. Va fi un concert folcloric, va veni şi Cenaclul Flacăra, vor fi şi cântece patriotice. Vor participa zeci de mii de oameni, din Iaşi, dar şi din celelalte judeţe ale Moldovei. Noi sperăm să fie peste 40.000 de oameni”, a afirmat Maricel Popa aseara la Tele M, in cadrul emisiunii moderate de Florin Ghetau.

Întrebat dacă acţiunea PSD nu prezintă riscuri, după ce, tot la Iaşi, Liviu Dragnea a fost huiduit de câteva sute de oameni la Conferinţa Judeţeană PSD Iaşi din 20 aprilie, Maricel Popa a precizat că nu se aşteaptă la incidente şi că vor fi luate măsuri de siguranţă.

Pe reţelele sociale, ieşenii critică vehement ideea PSD de a organiza un miting regional în oraş, unii dintre ei afirmând că “evenimentul pus la cale de PSD pe 9 mai sună a provocare”.

Interesant, cei de la micarea civică Reset au notificat Primăria încă din data de 25 mai privind intenția organizării unor evenimente în Iași pe 9 mai. Primarul Mihai Chirica a spus azi că habar nu are despre evenimentul Reset, în schimb a precizat că a autorizat mitingul PSD din Piața Unirii.

shares