Maricel Popa: „Am încredere totală în edilii social-democraţi din judeţ!”

Maricel Popa

Costel Alexe nu înţelege că pentru a-ţi crea vizibilitate e nevoie de proiecte şi realizări concrete, nu de minciuni şi intoxicări publice.

PSD Iaşi respinge categoric afirmaţiile lansate în spaţiul public de preşedintele liberalilor ieşeni. După ce au fost efectuate tot felul de încercări nereuşite de a destabiliza PSD la Iaşi, liberalii au aruncat acum o nouă perdea de fum, doar, doar vor capta atenţia ieşenilor.

Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi transmite un mesaj clar, ferm, atât opiniei publice, cât şi primarilor social-democraţi, cu privire la această situaţie.

„Timp de trei ani, opoziţia liberală a încercat să întârzie sau să blocheze toate proiectele demarate de administraţia judeţeană, dar şi de administratţile locale, iar acum au tupeul să spună că o parte dintre primarii noştri îi susţin.  Am încredere totală în edilii social-democraţi din judeţ. Sunt oameni cu experienţă, echilibraţi şi destoinici care nu pot să aplece urechea la astfel de dezinformări.

Scopul acestui anunţ făcut de preşedintele PNL Iasi are iz politic, atât local, cât şi naţional. Încearcă, din nou, să fure startul unei campanii electorale. Nimic surprinzător până acum! Din păcate, şeful liberalilor nu înţelege că pentru a-ţi crea vizibilitate e nevoie de proiecte şi realizări concrete, nu de minciuni şi intoxicări publice. Costel Alexe se comportă de parcă liberalii ar fi rezolvat toate problemele ieşenilor şi acum au grija PSD Iaşi.  Or, dacă e luat la bani mărunţi, deputatul ieşean, nu poate să numească nici măcar un amărât de proiect început şi finalizat în cei aproape 12 ani în care a reprezentat Iaşul în Parlamentul României. De la astfel de oameni nu  te poţi aştepta la fapte, ci doar la vorbe deşarte.

Guvernul României susţine şi sprijină proiectele tuturor  comunităţilor ieşene prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), fonduri europene, pentru a moderniza drumuri, şcoli, spitale, pentru a construi creşe şi grădiniţe copiilor noştri, pentru a aduce în gospodăriile oamenilor toate utilităţile necesare. Acestea sunt, cu adevărat, preocupările şi grijile noastre. De a termina proiectele începute şi de a contribui la dezvoltarea judeţului şi bunăstarea ieşenilor.

Nu uitaţi, domnule Costel Alexe, că incompetenţa dvs. în Camera Deputaţilor se decontează din munca şi pe spatele ieşenilor. Pentru mine, nu sunteţi nimic mai mult decât deputatul 0.” a declarat Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.