Maricel Popa acuză operațiunea „cumătria” din mandatul lui Costel Alexe

Maricel_Popa

Senatorul Maricel Popa ii cere demisia lui Petru Avram, seful  Administratiei Bazinale de Apa Prut-Barlad, cumatrul lui Costel Alexe, dupa reportajul realizat de cei de la Recorder. In plus, Maricel Popa il acuza pe actualul presedinte al Consiliului Judetean Iasi ca isi numeste rudele si cumatrii in pozitii importante. Potrivit senatorului, se pregateste inlocuirea si ultimilor doi manageri ai spitalelor din subordinea Consiliului Judetean. 

Maricel Popa – senator PSD Iasi:

Din pacate suntem pe prima pagina a tuturor ziarelor si a presei nationale cu ce se intampla la Consiliul Judetean, comportamentul acestor noi mosieri si baroni ai liberalilor. Asta le-au ramas. Din pacate, i-am avertizat anul trecut ca un cumatru angajat isi mai angajeaza alte rude, 2-3 cumatri in spate. Vedeti ultimul exemplu cu cumatrul lui Alexe care a angajat o chelnerita.

Ei de 4 luni au pus toate cumetriile si au schimbat aproape pe toti din conduceri, din 6 spitale au schimbat la 4 dar urmeaza si celelalte doua imediat sa schimbe plus vor fi amenintari ca-i va schimba