Mareus – Producător haine de blană naturală, veste și căciuli de damă din blană naturală (P)

haine-blana-naturala-mareus-romania

Cinci motive pentru care ar trebui sa alegi o haină de blana naturală si nu una articificială. Mareus, producător de haină de blană în România.

Pe măsură ce vă gândiți dacă doriți să alegeți o haină de blană naturală sau una artificială, este posibil să vă înclinați deja într-un fel sau altul. Chiar dacă unii oameni se feresc de haina de blană naturală din cauza îngrijorării lor cu privire la animale, blana naturală este adesea o alegere mai bună. Cu toate acestea, este important de știut că blana naturală este recoltată în același mod în care a fost întotdeauna și este perfect sigură. Există mai multe motive pentru care haina din blana naturală este alegerea cea mai bună.

Mai prietenoasă cu mediul

Hainele din blană naturală sunt mult mai ecologice decât omologii lor artificiali. Deoarece sunt toate naturale, se vor descompune mai greu în timp, revenind în mediu la fel ca un animal care moare în sălbăticie. Cu o îngrijire adecvată, hainele din blană naturală vor rezista mult timp și se vor descompune și în mod natural.

Sunt mult mai calduroase

Hainele din blană artificială vă pot ține de cald și în lunile mai reci, dar nu sunt la fel de eficiente ca hainele din blană naturală. Blana naturală este concepută în mod natural pentru a menține animalele calde, astfel este cea mai bună alegere atunci când doriți să vă confruntați cu frigul și să vă mențineți cald, chiar și în cele mai dure condiții meteorologice. Aceste animale pot supraviețui la temperaturi extreme iar folosirea blănii lor te poate ajuta să faci același lucru.

Textura

Unora le este greu să facă diferența dintre blana naturală și blana artificială. Cu toate acestea, nu este nevoie de multă filosofie pentru a face diferența dacă le simți textura. Blana naturală tinde să fie mult mai moale decât blana artificială din cauza modului în care este făcut părul. Blana artificială este mai aspră și se simte mai mult ca bumbac decât blană.

Rezistența în timp

Atâta timp cât vă depozitați corect haina de blană naturală, nu trebuie să vă faceți griji că o veți pierde. Hainele din blană naturală rezistă mai mult timp și se degradează mai greu dar în mod natural. Pe când blana artificială nu va trece testul rezistenței în timp, aceasta se va degada prematur, firele de par artificial vor cădea iar pe alocuri veți observa spații goale. Asta înseamnă că cel mai probabil va trebui să o înlocuiți mai des

Lasă pielea să respire

În ciuda nevoii de a-ți ține cald, pielea ta trebuie să respire pentru a preveni transpirația excesivă pe vremea rece. Hainele de blană artificială nu oferă aceeași respirabilitate ca și hainele de blană naturală, așa că te vei trezi că transpiri, lucru ce va face să-ți fie și mai frig atunci când îți vei da haina jos.

Așadar, înainte de a vă decide să cumpărați o haină de blană artificială, este important să știți care sunt avantajele alegerii hainelor de blană naturală.. Hainele de blană naturală vă vor oferi mai multă căldură, o textură mai bună, o senzație reală, mai mulți bani economisiți în timp și o mai mare respirabilitate a pielii față de hainele artificiale. Amintiți-vă, blana adevărată este naturală, blana artificială nu este!