Marcel Ciolacu, replică pentru liberalul Alexandru Muraru: ”Lucrurile importante care s-au întâmplat în România post-decembristă, inițiate de PSD”

ciolacu psd

Deputatul liberal Alexandru Muraru a primit replica din partea lui Marcel Ciolacu – președintele Partidului Social Democrat (PSD) – după ce a declarat, în timpul unui interviu, că amânarea aderării României la Spațiul Schengen este consecința ”anilor catastrofali” ai guvernării social-democrate.

Alexandru Muraru a precizat că social-democrații ar trebui să fie ”onești” și să îi dea dreptate, recunoscându-și greșelile. Deputatul liberal a făcut referire la perioada 2017 – 2919.

”Nu mă ascund absolut deloc și cred că dacă sunt onești și partenerii noștri actuali de guvernare, cei de la PSD, ar trebui să recunoască că amânarea noastră de a intra în Spațiul Schengen a fost determinată, a fost generată de ceea ce au făcut ei în acei ani absolut catastrofali pentru România, care au însemnat guvernările din perioada 2017 – 2019”, a declarat deputatul liberal în timpul unui interviu pentru RFI.