Marcel Ciolacu: PSD va conduce România şi după 2024, cu PNL sau fără PNL

ciolacu psd

Partidul Social Democrat va conduce România si dupa 2024, indiferent daca va fi în alianta cu PNL sau singur, a declarat, sâmbata, la Conferinta Judeteana de Alegeri a PSD Bacau, presedintele formatiunii, Marcel Ciolacu.
„Daca vom avea maturitatea de a ne respecta ca si parteneri – si eu cred ca nu exista alta solutie pâna în 2024, decât actuala coalitie politica – vom avea o sansa si dupa 2024. PSD va conduce România si dupa 2024, indiferent daca cu PNL sau fara PNL”, a afirmat presedintele PSD.

Marcel Ciolacu a subliniat, în acelasi cadru, ca partidul va obtine peste 40- la alegerile parlamentare, contrazicându-l astfel pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, care spusese anterior ca social-democratii au ales intrarea la guvernare si au pierdut sansa sa mai obtina un astfel de scor.

„Vorbea Dragos ca în 2024 am fi avut de ales sa avem 40- la alegeri si am ales totusi sa nu avem 40- si sa intram la guvernare si sa dam aceasta coerenta actului de guvernare si o eficienta categoric asteptata atât de catre români cât si de mediul de afaceri. Nu sunt asa convins! Eu sunt ferm convins ca, împreuna, în echipa, vom depasi 40- în 2024 chiar daca ne-am implicat la guvernare”, a mai spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a participat, sâmbata, la Bacau, la conferinta de alegeri a filialei judetene a PSD, eurodeputatul Dragos Benea fiind ales pentru înca un mandat în fruntea acestei organizatii.