Marcel Ciolacu, in vizita electorala la Iasi

foto 1

Campanie electorala facuta de Marcel Ciolacu la Iasi. Liderul social-democrat a bifat patru intalniri electorale, iar in cadrul acestora l-a laudat pe Maricel Popa pentru reusitele din mandatul de la Consiliul Judetean. Dis-de-dimineata, social democratii s-au intalnit la marginea comunei Rediu pentru a vedea in ce stadiu sunt lucrarile de la drumul interjudetean Iasi-Suceava.

Maricel Popa-presedinte CJ Iasi

S-au asfaltat drumurile, am avut prioritate pe axe. Acest drum face parte din axa A1 si au fost accesate fonduri europene in valoare de 75 milioane de euro. Restul banilor au fost pusi de Consiliul Judetean si de Partidul Social Democrat.

Portiunea de drum, dar si reusitele palpabile ale presedintelui Consiliului Judetean au fost laudate.

Marcel Ciolacu- presedinte PSD

Cand ma uit la realizarile domnului Maricel popa, imi vine sa fiu iesean. Realizari palpabile, nu promisiuni. Lucruri care trebuiesc continuate.

Dupa vizita pe santier, seful PSD a avut si cateva intalniri electorale in comunele limitrofe Iasului.  In comuna Holboca, Ciolacu a facut cunostinta cu echipa PSD. Si de aici a pornit spre Ciurea. Presedintele PSD a vorbit si despre situatia actuala de la spitalul modular  din Letcani, acolo unde a facut si o vizita de prezentare.

Marcel Ciolacu – presedinte PSD

Am vizitat un spital adevarat, dotat cap-coada si care acopera nevoile acestei regiuni. Acesta spital a fost facut intr-un mod alert, pentru nevoile si mai ales pentru aceasta pandemie cu care ne confruntam.

 Periplul electoral de la Iasi s-a  incheiat printr-o conferinta de presa sustinuta in fata spitalului de la Letcani.