Marcel Ciolacu, impresionat de realizarile lui Maricel Popa

118968505_3291145637665859_4753070724188529768_n

Drumul Judeţean 246 din judeţul Iaşi a fost inaugurat duminică, în localitatea Scânteia, de către preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, în prezenţa liderului PSD Marcel Ciolacu, şi a secretarului general Paul Stănescu.

Cei 36 de kilometri de drum, care traversează nouă localităţi, au fost reabilitaţi cu un an înainte de termen. Valoarea contractului a fost de aproape 85,99 milioane lei, fara TVA.

Maricel Popa, presedinte PSD Iasi

36 de km din care 12 km de pamant, de fapt in zona asta erau drumuri de pamant, putini cunosc ca foarte multi copii mergeau pana la Scanteia pe jos, cei 6 km, iar cand ploua era vreme urata, era nenorocire. S-a reusit intr-un an de zile sa se finalizeze acest drum, un drum modern de talie europeana si ca un exemplu de buna conduita si buna materializare, drumul de 18 km de la tibanesti la Dagata, se vor realize in 45 de zile.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este impresionat de realizările lui Maricel Popa.

Marcel Ciolacu, lider PSD

Astăzi mi-aş fi dorit să fiu ieşean. Este incredibil ce a reuşit să realizeze preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, în cei patru ani de mandat. Sunt realizaţi peste 2.700 de kilometri de apă potabilă, 1.200 de kilometri de canalizare. Nu există niciun palier administrativ pe care să nu-l fi abordat în cei patru ani de zile. Întorcându-ne la infrastructură, acum patru ani în judeţul Iaşi erau 80 de kilometri de drumuri judeţene de pământ. Au mai rămas 8 kilometri. Am înţeles că aceştia vor fi asfaltaţi în următoarea lună. Deci viitorul mandat al domnului Popa va începe fără niciun kilometru de drum de pământ. Faţă de alte administraţii în care se realizau 5 kilometri pe an, uitaţi că s-au realizat peste 200 de kilometri în 4 ani şi sunt în lucru încă 200 de kilometri. Preşedintele Maricel Popa înainte de a fi pesedist este ieşean şi omul care nu a ţinut cont de culoarea politică şi a ajutat toate unităţile teritorial administrative. Mie îmi creează personal un sentiment de mândrie. Cred că acesta este exemplu de administraţie pentru toţi preşedinţii de consilii judeţene şi aceasta este abordarea corectă a unei Românii normale, nu cea a actualei guvernări sau a actualului preşedinte Klaus Iohannis.