Marcel Ciolacu il doreste pe Sorin Grindeanu in noul Guvern: „A ajuns un banatean sa faca autostrada Moldovei!”

grindeanu ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu este sigur ca rotativa guvernamentala se va realiza asa cum s-a convenit si nu va fi o schimbare cu scandal in interiorul coalitiei.

”Să am temeri că domnul Nicolae Ciucă nu îşi va da demisia, este exclus. Sunt total de acord cu domnul prim-ministru, că nu trebuie făcută în ziua de Înălţare. Dânsul este militar, eu sunt copil de militar, trebuie respectată ziua de 25 la adevărata sa  valoare. Nu îmi place să rămânem într-un cerc îngust şi strict. suntem doi politicieni, rotaţia va avea loc, domnul prim-ministru îşi va da demisia la timpul convenit de către mine şi domnia sa şi acest lucru se va întâmpla. Avem paşii şi avem totul stabilit”, a declarat Marcel Ciolacu la Romania TV.

Acesta a precizat ca isi doreste ca doi ministri din actualul cabinet sa continue, facand referire la Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene si Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

”În prezent există, doi miniştri în guvern care sunt performanţi şi pe care am vrut să îi nominalizez. Ştiu ce a găsit Marcel Boloş la Ministerul Fondurilor Europene. Mai mult, trebuie să urmăm un program făcut de Ghinea, cu un exerciţiu financiar trecut pe care trebuie să îl închidem bine, cu un exerciţiu financiar nou în care nu s-a făcut nimic. Sorin Grindeanu, trebuie să fii obtuz sau de rea credinţă să nu vezi că are cea mai mareexecuţie din istora Ministerului Transporturilor, să nu vezi că faţă de ceilalţi ani am triplat, să nu vezi că România va avea autostrada Moldovei pe care au promis-o toţi miniştri ai Transporturilor, în ultimii 30 de ani. E prima oară când vorbim concret şi putem să vedem lucrările. E foarte posibil ca până în 2024, acest bănăţean, a ajuns un bănăţean să facă autostrada Moldovei. E foarte posibil ca până în 2024 să mergem pe autostradă până în Moldova”, a completat Marcel Ciolacu.