Marcel Ciolacu dupa ce a fost amendat de politie: „Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice!”

Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu și Mihai Tudose au fost amendati de politisti pentru incalcarea prevederilor privind distantarea sociala fiind surprinsi la o masă într-un restaurant din localitatea Monteoru, alături de alte persoane. În total au fost aplicate 11 sanctiuni, amenzile ridicându-se la 21.000 de lei. Anunțul a fost făcut duminică de purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

„Ieri seară, urmare a unei sesizări privind prezența mai multor persoane la o masă, la un local de pe raza localității Sărata Monteoru, din județul Buzău, polițiștii Secției de Poliție Rurală Merei- IPJ Buzău, s-au deplasat pentru efectuarea de verificări, sub aspectul respectării normelor în vigoare pe linia prevenirii infectării cu virusul Sars-Cov 2. La momentul sosirii polițiștilor, au fost găsite 6 persoane (3 în interior și 3 în exteriorul locației). 3 dintre cele 6 persoane erau reprezentanți ai operatorului economic și s-a constatat că aceștia nu purtau mască de protecție, în locurile în care acest lucru era obligatoriu, astfel că au fost sancționate contravențional. Ulterior, au fost efectuate verificări, în urma cărora au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spațiul public, acestea fiind sancționate contravențional, pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă. De asemenea, reprezentantul operatorului economic a fost sancționat, pentru neluarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19”, a spus Georgian Dragan, purtator de cuvant al IGPR.

”Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine! Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane”, a susținut Ciolacu, pe Facebook.