Marcel Ciolacu cere suspendarea negocierilor viitorului Guvern pentru rezolvarea problemelor sindicatelor si pensiilor speciale

Presedintele PSD a anuntat astazi ca trebuie rezolvate negocierile pentru viitorul Guvern pentru rezolvarea problemelor sindicatelor si a pensiilor speciale. Cel mai probabil, Marcel Ciolacu nu doreste sa-si inceapa mandatul cu stanga.

„Este clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor. De aceea, cred că, în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale. Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată. Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării”, a transmis Marcel Ciolacu.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!