Marcel Bolos – Ministrul Finantelor: „Nu mai putem tolera toata aceasta stare de dezordine si evaziune fiscala!”

Intr-o conferinta de presa, Marcel Bolos, a anuntat ca reorganizarea ANAF, Ministerul Finantelor si Autoritatii Vamale Romane se va incheia la sfarsitul lunii ianuarie. Ministrul a precizat ca vor cadea mai multe capete din aceste institutii.

„După Bobotează voi ieşi public şi voi cere domnului prim-ministru revocarea din funcţie a câtorva conducători din cadrul instituţiilor cele mai importante pentru România şi aici mă refer la Autoritatea Vamală Română, tot cu subiect şi predicat spun acest lucru, şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală”, a declarat Bolos.

Acesta a mai precizat ca statul nu mai tolereaza starea de dezordine si evaziunea fiscala.

„Nu mai putem tolera ca inspecţiile fiscale, atât de importante pentru statul român, să se deruleze în condiţii nu spun de care, la vremea potrivită le voi preciza. Vrem să aducem calitate şi competenţă în aceste activităţi de inspecţie fiscală, anti-fraudă fiscală. La momentul reorganizării Inspecţiei anti-fraudă fiscală vom prezenta detaliile, este o structură extrem de importantă pentru statul român care să fie angajată în combaterea activităţilor economice ilicite. Nu mai putem tolera toată această stare de dezordine şi evaziune fiscală, în care nu noi spunem, se vede cu ochiul liber, dar studiile făcute la nivelul Uniunii Europene ne arată acest lucru”, a precizat Marcel Bolos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *