Maratonul mărțișorului , acțiune social-democrată pentru 8 martie

7859ea6c-a3ac-42b4-8db9-3a9a945604b8

De Ziua Femeii, echipa PSD Iasi a adus zambetul pe buze doamnelor si domnisoarelor din toate localitatile judetului. Primarii si consilierii locali social- democrati au impartit flori, femeilor pe care le-au intalnit astazi.

Echipa PSD Iași a marcat Ziua Internațională a Femeii în toate localitățile județului. Primarii și consilierii locali social-democrați au împărțit flori femeilor din comunitățile locale pe care le reprezintă. În paralel, consilieri județeni, consilieri municipali și parlamentari au oferit flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor din municipiile Iași și Pașcani și din orașele Hârlău, Târgu Frumos și Podu Iloaiei.

Cristian Stanciu, lider Consilieri Județeni PSD

”Am inițiat un maraton al mărțișorului, o acțiune a Partidului Social Democrat din Iași, o acțiune care se va derula simultan în toate localitățile din județul nostru. O acțiune prin care ne propunem să oferim flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor cu care ne vom întâlni astăzi. Totodată consilieri municipali, consilieri județeni, dar și parlamentari prezenți la această acțiune vor face un periplu prin orașele și municipiile din județul nostru și mă refer aici la Iași, la Podu Iloaiei, la Târgu Frumos, la Pașcani, la Hârăul pentru a marca corspunzător o zi deosebită, o zi dedicată femeilor, care după cum bine știm cu toții, au rol deosebit de important în viața noastră, fie că vorbim de familie, fie că vorbim de viața economică, socială și nu în ultimul rând, chiar de viața politică.

Maricel Popa, senator

Azi sărbătorim ziua internațională a femeilor, azi sărbătorim ziua mamelor noastre, a soțiilor noastre, a copiilor noștri și noi PSD suntem alături de toate femeile din țară și de peste tot. Azi vom merge în tot județul, vom dărui câte o floare, o felicitare și vom prelua și toate problemele pe care le au.

Bogdan Balaniscu, lider Consilieri Locali PSD

Sunt momente în viață când trebuie să avem răbdarea și bucuria să ne oprim din activitățile zilnice și să sărbătorim frumosul și să fim recunoscători pentru doamnele și domnișoarele din viața noastră că le urăm să aibă parte de zâmbete, de soare, de sănătate, de apreciere și de împliniri, iar noi astăzi Partidul Social Democrat și grupul consilierilor social democrați din Consiliul Local al municipiului Iași dorim să transmitem acest mesaj și de aceea mergem să felicităm doamnele, oferindu-le un trandafir și urările noastre sincere.