Maraton marca “Blessing Hearts”

foto_maraton

In week-end a avut loc „Maratonul Blessing Hearts” , proiect aflat la a doua ediție si organizat minutios de echipa de alergători a Asociației „Blessing Hearts”. Proiectul urmărește scoaterea din anonimat a unei zone pitorești din jurul Iașului, Tomești, și punerea acesteia pe harta celor mai importante competiții de trail din zona Moldovei istorice, și, de ce nu, chiar din țară.

Maratonul Blessing Hearts este un proiect caritabil conceput de Asociația Blessing Hearts cu scop umanitar, sportiv și social, menit să contribuie la protejarea naturii și promovarea județului Iași.

Oamenii care s-au inscris in concurs au alergat pentru o cauza nobila. Tomestiul a fost o gazda primitoare pentru toti cei care au venit sa se intreaca. “Blessing Hearts” este despre oameni, cu oameni si prin oameni iar povestile si socializarea sunt piloni importanti pentru intalnirile caritabile.

Evenimentele marca “Blessing Hearts” poarta, de fiecare data, amprenta increderii in faptul ca doar impreuna putem fi mai buni.