Maramureș | Reținut de polițiști, după ce a fost prins 2 kg de cannabis

cannabis1

La data de 30 decembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii continuate de trafic de droguri de mare risc (două acte materiale), având ca obiect cantitatea totală de aproximativ 2 kilograme cannabis (1982,40 grame).

În cauză, s-a reținut faptul că inculpatul a fost prins în flagrant având asupra sa cantitatea de 128,50 grame cannabis, acțiune realizată de lucrătorii din cadrul ITPF Sighetul Marmației – STPF Maramureș.

De asemenea, în urma punerii în aplicare a mandatului de percheziție domiciliară de către ofițerii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Cluj Napoca – S.C.C.O. Maramureș și polițiști de frontieră din cadrul ITPF Sighetul Marmației – STPF Maramureș, a fost descoperită și ridicată cantitatea de 1853,90 grame cannabis și alte mijloace de probă necesare soluționării cauzei.

La data de 31.12.2021, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.