Maramures | O mama cu afectiuni psihice si-a ucis cei doi copii

lumanari

Crima infioratoare in satul Rusor, comuna Copalnic Manastur din Maramures. O femeie cunoscuta pentru afectiunile psihice grave si-a ucis cei doi copii, unul de 4 luni iar celalalt de 1 an si 9 luni.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie, ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat”, a precizat Ionela Cozma, purtator de cuvant IPJ Maramures.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care efectueaza activități în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.