„Mâncătorul de femei” de la Suceava a fost trimis în judecată pentru omor și profanare de cadavre

646x404


Într-un comunicat de presă transmis de procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se arată dosarul lui Vasile Lavric din Rădăuţi, judeţul Suceava a fost trimis la instanţă. Mâncătorul de femei va fi judecat pentru două fapte pe care le-ar fi comis. Mai exact „violenţă în familie în varianta omorului calificat” şi „profanare de cadavre sau morminte”.

Anchetatorii au transmis că în urma cercetărilor efectuate a rezultat că faptele ar fi fost comise în noaptea de 10/11 iunie 2020. 

Vasile Lavric şi-ar fi luat soţia de la domiciliul comun situat în municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, transportând-o într-un loc necunoscut, după care, pe fondul geloziei ar fi agresat-o suprimându-i cu intenţie viaţa şi apoi i-ar fi ascuns cadavrul, care nu a mai fost găsit. 

Cazul pare tras la indigo cu cel al dispariţiei surorilor Iordache. Şi atunci bărbatul le-a spus anchetatorilor că fetele sunt plecate în străinătate. 

Vasile Lavric s-ar fi iubit cu cele trei surori, care au dispărut fără urmă în perioada 1995-2005. Este vorba despre Iuliana dispărută în anul 1995, când avea doar 16 ani, Nicoleta, de 31 de ani, şi Ramona care avea 18 ani, ambele dispărute în 2005. 

De-a lungul timpului, anchetatorii l-au suspectat pe Lavric că le-ar fi omorât pe fete, însă nu au reuşit să probeze faptele. Ca şi în cazul Auricăi Bodnărescu, procurorii n-au găsit cadavrele fetelor.

Sursa: Adevărul