Managerul Instititului Socola, destituit din functie

Foto_Gabriel_Oprisanu

Proiecte la Institutul Socola

Institutului de Psihiatrie Socola a fost destitutit din functie. Ordinul de incetare a fost semnat de ministrul Sanatatii, Victor Costache. Asadar, medicul oftalmolog Gabriel Oprisanu nu mai detine functia de conducere a unitatii medico-sanitare.

De-a lungul anilor, Oprisanu a fost implicat in numeroase scandaluri, in care mai multi angajati au reclamat modul in care sunt organizate concursurile pentru ocuparea diverselor posture de medici, asistenti sau personal Tesa, dar si felul deficitar in care a fost condus Institutul.

Propunerea de revocare a fost facuta de Consiliul de Administratie, iar decizia finala a fost parafata de ministrul Sanatatii. Gabriel Oprisanu a condus Institutul de Psihiatrie Socola aproape cinci ani de zile.

Recent, intr-o vizita neanuntata in spital, ministrul Sanatatii s-a aratat nemultumit de ce a gasit acolo. Lipsa unui iluminat pe aleile principale sau secundare, spatiile improprii de cazare, cladiri lasate in paragina si spatiile verzi insalubre au fost cateva dintre neregulile descoperite de ministrul Sanatatii.

Pe pagina sa de socializare, fostul manager  a multumit celor alaturi de care a lucrat pe perioada mandatului. “Ma voi intoarce”, a mai precizat Oprisanu in mediul online, mesaj pentru cei care l-au contestat in decursul anilor.