Manager nou la Spitalul de Copii Sf. Maria. A fost numit un economist cu rezultate la Spitalul Judetean Botosani

Sharing is caring!

Incepand de astazi, economistul botosanean Corneliu Mihai este noul manager al Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi. Acesta l-a inlocuit din functie pe Radu Terinte caruia nu i s-a prelungit mandatul.

“Manager interimar al Spitalului Clinic de Copii „Sf. Maria”, pentru o perioadă de șase luni, a fost numit ec. Mihai Corneliu, întrucât dr. Radu Terinte i-a expirat mandatul. În această perioadă, consiliul de administrație al unității medicale va organiza concurs pentru ocuparea funcției de manager”, a anuntat presedintele CJ Iasi, Maricel Popa.

Corneliu Mihai a condus Spitalul Judetean de Urgente Botosani timp de 4 ani reusind sa atraga investitii in echipamente si aparatura. A fost inlaturat din functie dupa un conflict politic cu presedintele CJ Botosani, Costica Macaleti.

“Este treabă, acolo. Trebuie făcute investiţii şi se vor face, în perioada următoare. Asta este şi planul, să putem face o reabilitare la acea unitate sanitară, fără să întrerupem actul medical, pentru că deservim şi judeţele din Moldova. Joi voi vizita spitalul în amănunt cu cei de acolo, dar deja am trasate câteva idei pentru ce vom face în perioada imediat următoare. Ne vom centra activitatea în jurul pacientului, dar să şi putem creşte calitatea serviciilor prin investiţii”, a declarat Corneliu Mihai, noul manager de la Sfânta Maria Iaşi, pentru Monitorul de Botoşani.

De la inceputul acestui an, Corneliu Mihai s-a ocupat de Unitatea Medico Sociala din Flamanzi unde a demarat deja investitii de conectare la apa curenta, canalizare, de extindere a unei cladiri si de cresterea numarului de paturi.

Foto: Monitorul de Botosani

shares