Manager nou la cel mai mare combinat siderurgic din țară. Un român înlocuiește directorul strain de la Liberty Galați

Combinatul Siderurgic din Galați, cel mai mare din România, are un nou manager. Este vorba despre Radu Ionescu, care devine manager general la Liberty Galați înlocuindu-l pe Prasanta Mishra.

LIBERTY Steel Group a anunțat joi, 2 noiembrie 2023, că l-a numit pe Radu Ionescu în funcția de General Manager al LIBERTY Galați, cel mai mare producător de oțel integrat din România și un pilon cheie al economiei naționale. Prasanta Mishra, în prezent Director Executiv, devine Managing Director Plant Operations pentru LIBERTY Galați.

Noul General Manager este fondator al casei de avocatură Ionescu Sava.

„Radu Ionescu are o experiență bogată în drept comercial și este specializat în fuziuni și achiziții, dreptul concurenței, drept bancar, financiar și fiscal, anterior coordonând practica de consultanță corporate și comercială a firmei. Cu o expertiză vastă în industria siderurgică, noul director general al LIBERTY Galați a consiliat grupul LIBERTY în ultimii ani în numeroase tranzacții și proiecte atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est”, au anunțat reprezentanții companiei prin intermediul unui comunicat de presă.

Numirea a fost confirmată și de președintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group.

„De la proiecte de M&A, management de capital și taxe, până la managementul sponsorizării clubului Oțelul Galați, Radu a fost un membru important al echipei noastre înainte de numirea sa oficială. Vasta lui experientă juridică și de business l-au recomandat pentru poziția de director general și, alături de Prasanta Mishra, care a demonstrat rezultate solide în managementul operațiunilor de producție, avem astăzi o echipă de conducere capabilă să pregătească businessul pentru revenirea pieței și să continue planurile de transformare GREENSTEEL”, a declarat Ajay Aggarwal, președintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group și președintele Consiliului de Administrație al LIBERTY Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *