Manager interimar la Spitalul Județean Piatra Neamț

Spitalul-Judetean

Medicul Cristina Atanasoaie Iacob este noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, urmand sa asigure conducerea pană la desemnarea directorului, in urma concursului de luna viitoare.

La sedinta in cadrul careia s-a luat aceasta decizie au participat 35 de medici, reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Directiei de Sanatate Publica . Au fost lansate mai multe propuneri pentru noua conducere, iar in urma votului a devenit manager interimar medicul Cristina Atanasoaie Iacob. Noua echipa manageriala isi va desfasura activitatea pana la finalizarea concursului pentru desemnarea managerului Spitalului Judetean de Urente, Consiliul Judetean demarand procedura încă de pe data de 21 octombrie, urmand ca examenul sa se desfasoare in data de 21 decembrie.

O prima masura privind reintrarea în normalitate la spital este amenajarea noi Secții ATI in spațiul unde funcționează Secția de Obstetrică Ginecologie, aceasta urmand a fi relocată. Propunerea doctorilor a fost agreată si de catre DSP.