Mall-ul din Miroslava va fi deschis în luna iulie

Centrul comunei Miroslava se va transforma prin investițiile derulate în această perioadă. Mall-ul amplasat lângă sediul primăriei va fi inaugurat în luna iulie, iar primăria ar dori să schimbe și aspectul blocurilor.  Tot în zona centrală va fi ridicat și un cămin cultural modern.

Locuitorii din Miroslava se vor putea bucura în aceasta vară de noul mall care este aproape finalizat. După discuțiile cu investitorul, autoritățile au anunțat deschiderea acestuia în luna iulie. Proiectul are o suprafață de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili și reprezintă o investiție totală de peste 7 milioane de euro. Acesta va integra un supermarket și un mix de servicii și produse personalizate.

„Din discuțiile purtate cu investitorul din zonă, deschiderea mall-ului din Miroslava va fi făcută în data de 21 iulie, când spun ei, vor fi finalizate lucrările pentru mall-ul respectiv”, a declarat Dan Niță, primarul comunei Miroslava.

De asemenea, primăria urmărește și modernizarea blocurilor din zona centrală a comunei, care nu au mai fost reabilitate din anii 60.

„Acolo avem noi mai multe, în centrul comunei, avem mai multe obiective, mai multe probleme. Vedeți că sunt cele șapte blocuri făcute în jurul anilor 1964 și arată așa cum arată. Legea, nu că nu ne permite, înțelegerea oamenilor lipsește cu desăvârșire pentru că nu vrem să înaintăm, ne place să stăm așa cum a fost până acum. O jumătate de bloc acoperită cu cărămidă, cu țiglă, un sfert cu tablă și cealaltă cu tablă și nu știu ce acoperișuri din astea. Nu este corect, nu este frumos”, a explicat Dan Niță, primarul comunei.

Tot în zona centrală, administrația vrea să construiască un cămin cultural modern și o gradină amenajată cu parc și locuri de promenadă. Finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!