Mall-ul din Miroslava, un real succes la o lună după deschidere

family market

În urmă cu o lună a fost deschis primul mall din comuna Miroslava, printr-un parteneriat între autoritățile locale și cele private. Acum, cetățenii din zonele limitrofe ale municipiului Iași și din comunele vecine vin să își facă cumpărăturile la Miroslava.

Investiția de la mall-ul din Miroslava se ridică la valoarea de 12 milioane de euro. Acesta a fost realizat în parteneriat cu Primăria Miroslava, fiind localizat în centrul comunei. Miroslava este una dintre zonele rezidenţiale cu cea mai mare expansiune din judeţul Iași, care, în ultimii ani, a înregistrat şi o dezvoltare economică accelerată.

Tinerii sunt bucuroși că au unde să își petreacă timpul liber, de după-amiaza. Mare parte din cetățenii comunei vin aici să își facă cumpărăturile din tot bazinul de aici până la Țibănești, a spus Dan Niță, primarul com. Miroslava.

Proiectul deserveşte un areal comercial compus din cei aproximativ 40.000 de locuitori ai comunei Miroslava, la care se adaugă alţi 100.000 de rezidenţi din localităţile învecinate.

Mare parte și din populația Iașului, mai ales din zona Galata vin la mall-ul de la Miroslava pentru că evită aglomerația. Un alt câștig e că reducem intensitatea traficului în zonă. Oamenii se mai deplasează și pe jos. Nu trebuie să își mai pună mașinile în funcțiune, a mai Dan Niță, primarul com. Miroslava.

Mall-ul din Miroslava are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 7.000 mp.