Mall-ul de la ERA va fi finalizat în aprilie 2025

Lucrările de extindere a complexului ERA vor fi finalizate în aprilie 2025, conform celui mai recent raport al MAS P.L.C., companie implicată în proiect. Același document confirmă și tranzacția cu IKEA, care va deschide primul său magazin la Iași, lângă BricoDepot, așa cum APIX.ro a anunțat în octombrie 2023.

Mall-ul de la ERA va fi finalizat în aprilie 2025

„Extinderea fostului Centru Comercial Era în Mall Moldova va crea un centru comercial super-regional care va deservi estul României și Republica Moldova vecină, o zonă de influență estimată la aproximativ 952.000 de locuitori. Centrul va include cel mai mare hipermarket din regiune, peste 200 de magazine, mai mult de 30 de restaurante, o facilitate de divertisment și agrement de amploare și un hub dedicat mobilierului pentru casă. Lucrările de construcție au început. În plus, aproximativ 5,25 hectare din teren sunt contractate de IKEA pentru a construi și opera primul său magazin în regiunea Moldovei”, se arată în raportul MAS P.LC..

În ceea ce privește „Mall Moldova”, raportul menționează că lucrările la centrul comercial vor fi finalizate în aprilie 2025, iar investiția totală se ridică la 140 milioane euro. Pe întreg amplasamentul schițat mai sus există deja emise autorizațiile de construire necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *