Mai sunt 10 zile, universitățile ieșene iși deschid porțile

Studenti

Incepand cu sambata viitoare, 13 aprilie, timp de 5 zile, se va desfasura a doua ediție a evenimentului de anvergura „Iaşi – Oraşul studenţiei tale. Porţi deschise la universităţile ieşene”, program educaţional al municipalității ieșene și al mediului educaţional universitar. Prin intermediul acestuia, cele cinci universitati de stat din Iasi își propun promovarea ofertei educaționale a universităților ieșene în rândul elevilor din România.

Anul trecut, prin intermediul acestui proiect, mii de elevi au trecut pragul universitatilor iesene.

De sambata viitoare, toate cele 5 universitati din Iasi isi vor primi musafirii iar la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” pregatirile sunt in toi.

Pentru liceenii si dascalii interesati, inscrierea pentru turul academic se face pe site-ul evenimentului: www.uaic.ro/zpd

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” şi Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” isi vor deschide portile in perioada 13-17 aprilie sub sloganul “Iași, orașul studenției tale. Porți deschise la universitățile ieșene”.