Mai multi soferi prinsi bauti pe drumurile din judet

etilotest-750x400

Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Popricani au identificat ieri, pe drumul public, de pe raza comunei Vlădeni, un bărbat, de 58 ani,  care ar fi condus un auto fiind sub influenţa alcoolului.

Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Leţcani au identificat pe drumul public, pe raza comunei Rediu, un bărbat, de 43 ani,  care ar fi condus un auto fiind sub influenţa alcoolului.

Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos  au depistat pe raza de competenţă un bărbat care conducea un auto fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării alcoolscopice a rezultat valoarea de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

In urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că bărbatul, de 32 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui auto fără permis de conducere.