Mai multi moldoveni au protestat aseara in vama Albita

vama albita

Mai multe persoane au protestat aseara in vama Albita fiind revoltate ca nu sunt lasate sa tranziteze vama cu pachete, fara ca acestea sa aiba insotitor. Dupa ce mai multi soferi au blocat punctul vamal Albita pe sensul de intrare spre Romania dinspre Leuseni, un vames le-a explicat ca actiunea lor este ilegala.

Probabil, aveți motive sau nu. Dacă vă spun că acțiunea dvs aici în punctul de trecere al frontierei Albița este ilegală și încurcați lucrătorilor vamali. Adică, în loc să facilitați lucrul colegilor de la poliția de frontieră și activitate avamală, mai mult încurcați”, le-a transmis vamesul.

„Nu se trece cu colete, în mare parte pierdem timp de la 30 min până la 12 ore ca să trecem frontiera. Aici mă refer la o unitate de transport, asta în cel mai bun caz, îți găsește cu vreo două găini sau vreo 5 litri de vin mai mult. Fară multă vorbă ne întoarce înapoi, parcă am fi contrabandiști, deși din România în UE se duce cu vârf și îndesat colete fară întrebări”, a spus revoltat un sofer.

Foto: Realitatea.md