Mai multe trenuri au fost anulate pe raza Regionalei Iasi

Traficul feroviar de călători se desfășoară în continuare conform condițiilor de iarnă. În stațiile Vârciorova și Pașcani circulația este îngreunată în zona macazelor din cauza gerului, iar pe distanța Sihlea – Râmnicu Sărat șina este ruptă și se circulă pilotat.

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri și, în funcție de evoluția fenomenelor meteo și a condițiilor de circulație, pe raza regionalelor Galați și Iași, pot interveni restricționări temporare ale circulației trenurilor pe anumite intervale de stații și în următoarele ore, traficul de pasageri fiind preluat de celelalte garnituri din graficele de circulație.

Pe raza regionalei Iași, întârzierile majore și problemele intervenite la infrastructua feroviară au perturbat turnusul garniturilor ceea ce a condus la imposibilitatea formării trenurilor din graficul de circulație. În acest context coroborat și cu problemele generate de temperaturile exterioare foarte scăzute cu efect și la nivelul materialului rulant, au condus până la acest moment la anularea circulației trenurilor:

  • Regio 5551/5550 Pașcani-Târgu Neamț și retur
  • Regio 6454/6453 Iași-Scânteia și retur
  • Regio 5471/5472 Bacău-Bicaz-Piatra Neamț
  • Regio 6502/6501 Iași-Ungheni Prut-Iași
  • Regio 5462 Piatra Neamț-Bacău și Regio 5461 circulă cuplat cu IR 1858 pe relația Piatra Neamț-Bacău

La nivelul Regionalei feroviare Galați, pe segmentele Buzău – Ulmeni și Ulmeni – Sahăteni se înregistrează șină ruptă pe Firful 1 de circulație. Astfel, circulația se desfășoară pe Firul 2, generând întârzieri de circa 30 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *