Mai multe solicitari pentru pompierii ieseni in urma furtunii de aseara

In urma fenomenelor meteorologice de aseara, in care au fost emise mai multe avertizari de tip cod rosu si cod portocaliu, pompierii au fost solicitati sa intervina in diverse locatii din judet:

Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în orașul Podu Iloaiei, jud. Iași, pentru degajarea apei care a inundat o curte.

Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Strunga, pe DN 28, pentru degajarea unui arbore căzut peste carosabil; în localitatea A.I Cuza pentru evacuarea apei din două gospodării și în orașul Târgu Frumos pentru evacuarea apei din două gospodării.

Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Mogoșești Siret, pentru degajarea apei care a inundat o curte; în localitatea Hârtoapele, comuna Vânători pentru evacuarea apei din patru gospodării și în municipiul Pașcani, satul Blăgești, pentru degajarea unui arbore căzut pe partea carosabilă.

Curte inundată în urma fenomenelor meteorologice periculoase în orașul Târgu Frumos, pe strada Justiției. Intervine Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos cu o autospeciala de intervenție și o motopompă de mare capacitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *