Mai multe locuri pentru persoanele fara adapost

In aceasta perioada, cu temperaturi tot mai scazute pe parcursul noptilor, Directia de Asistenta Sociala, întreprinde o serie de actiuni suplimentare pentru identificarea si sprijinirea tuturor persoanelor fara adapost din oras.

Astfel, în administrarea Direcţiei de Asistenţă Sociala se află Centrul Social de Urgenta pentru Recuperare și Reintegrare „C. A. Rosetti”, cu o capacitate de circa 80 de locuri, la care se adauga un centru de tranzit format din module cu o capacitate de cate maxim opt persoane.

Luni a fost finalizat si un adapost temporar in incinta Băii Publice unde exista o capacitate maxima de cazare de 70 de locuri, atat in incinta, cat si in cele doua module de urgenta din curte.

Direcţia de Asistenţă Socială asigura servicii de asistenta sociala si medicala, consiliere psihologica si spălătorie, hrana calda, articole de îmbracaminte si incaltaminte, produse de igienă si medicamente.

Persoanele adăpostite la centrul de la Baia Publică vor fi monitorizate și evaluate social, iar beneficiarii care indeplinesc conditiile de admitere vor fi directionati către Centrul „C. A. Rosetti”.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!