Luptători ai S.A.S Iași, pe podium la Campionatul Național de Hand to Hand Fighting

sas 1

În perioada 30-31 iulie 2021, în judeţul Bacău a fost organizat evenimentul sportiv– Cupa României Hand to Hand Fighting – la care au participat reprezentanţi ai structurilor de ordine publică şi siguranţă naţională din România.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a fost reprezentat la această competiţie sportivă de doi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale: Viorel şi Silviu. Astfel, Viorel s-a clasat pe primul loc la campionatul Naţional de Hand to Hand Fighting, la categoria Self Defense, greutate 85 kg.

De asemenea, Robert s-a clasat pe locul trei la acest campionat, la categoria 90 kg. Acesta nu e prima participare la un campionat, el fiind pasionat de box (a obţinut titlul de campion naţional la Box în anul 2018) şi de kingboxing (având titlul de campion european la King boxing în anul 2012 şi multiple titluri de campion naţional la acest sport).

Silviu (medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale Unifight în Moscova, în anul2011 şi multiplu campion naţional de Unifight organizat de Ministerul Afacerilor Interne) a participat, în calitate de invitat al organizatorilor, la un meci demonstrativ.

Luptătorii se pregătesc pentru a participa la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting ce va avea loc, în anul 2022, în Olanda.