Lună plină de evenimente la CCS Iași!

casa de cultura a studentilor

Teatru, muzică, dans și multe surprize. Asta au pregătit cluburile Casei de Cultură a Studenților Iași pentru luna octombrie. Ieșenii sunt invitați să participe la spectacolul „Chirița în Iași”, la Festivalul de Teatru „Aurel Luca” și la Festivalul Folcloric Studențesc „Hora celor 7 coline”.

Luna octombrie va fi una plină de surprize la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

16 octombrie este momentul în care la Casa de Cultură a Studenților se va desfășura spectacolul de teatru și dans Chirița în Iași – Flasnetarul, un eveniment pregătit de colegul meu, Adrian Ștefan, acolo unde o să avem implicate cluburile The Skye și partenerii noștri de la Home Town Dance, a declarat Bogdan Crucianu, director CCS Iași.

Iubitorii de teatru sunt invitați la un spectacol plin de emoție și bună dispoziție.

„Chirița în Iași – Flasnetarul, două nume care au făcut istorie artistică în România și nu numai. Pe departe, Chirița acest personaj creat de Vasile Alecsandri care ne-a făcut măcar o dată în viață sa zâmbim, iar pe de alta parte, Flasnetarul care cu minunata lui cutie muzicală a reușit să bucure suflete, să încălzească inimi și să aducă zâmbete și voie bună celor ce i-au ascultat muzica”, a spus Adrian Ștefan, regizor.

Ediția din acest an a Festivalului de Teatru „Aurel Luca” se va desfășura sub auspiciul aniversării a 44 de ani de la înființarea Teatrului Ludic, al cărui inițiator a fost Aurel Luca.

Îi așteptăm pe ieșeni într-un număr cât mai mare de vineri, 21 octombrie, până duminică seara, 23 octombrie. Vor fi trei zile de spectacole, de teatru , workshopuri și de bună dispoziție, a precizat Andrei Ciobanu, actor.

Casa de Cultură a Studenților Iași, prin Ansamblul Folcloric Studențesc „Doina Carpaților“ organizează cea de-a patra ediție a Festivalului „Hora celor 7 coline“, în perioada 29-31 octombrie 2022, în sala „Gaudeamus“ a Casei de Cultură a Studenților din Iași. Spectacolul va cuprinde momente artistice reprezentative pentru fiecare zonă a țării.