Lună plină de evenimente la Ateneul Tătărași

Vor continua si in aceasta luna proiectiile de filme. In aceasta seara, in sala mare de spectacole vor fi proiectate doua filme, „Maria by Callas” de la ora 19 si „Localul” incepand cu ora 21. Pe 3 si 4 august, in premiera se vor difuza „Misiune Imposibila:Declinul” si „Strajerii”.

Daca prima saptamana a acestei luni este dedicata filmelor, in intervalul 5-19 august copiii sunt privilegeati. Pe scena Ateneului din Tatarasi se vor juca spectacolele pentru copii, „Frumosul si
Bestia”, „Iepurele si Ariciul” si „Mica Sirena” „Programul pe care-l propunem noi pentru cinematografe este unul foarte bogat si divers, de la Andre Rieu la Maria Callas, la urmatorul nume pe care-l aducem, Jonas Kaufman, este cel mai bun si cunoscut tenor al lumii. Pe data de 30 august.

La fel ca toti marii artisti fac o astfel de transmisiune pentru toate cinematografele din Europa care detin acest sistem satelit. Avem cel mai bun sunet din tara in ceea ce priveste cinematograful, de aceea incercam sa suplinim cumva cele doua cinematografe inchise din centru, facem mai multe activitati, filme si lucruri diverse tocmai ca sa incercam sa multumim acest lucru” a declarat Andrei Apreutesei, director Ateneu Tatarasi.

Pe 30 august va fi transmis concertul lui Jonas Kaufman: Under the stars.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!