Luna pentru viata 2024

Pentru a veni in sprijinul femeilor gravide aflate in dificultate, Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a derulat o campanie de constientizare luna aceasta. Sute de evenimente au fost organizate in randul tinerilor care au invatat cat de importanta este viata.

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor derulează în „Luna pentru viață” o serie de activități de susținere și creștere a gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile în criză de sarcină.

Otilia Palade, Director Executiv Pro Vita Iasi

„Femeile insarcinate si mamele aflate in dificultate au nevoie de sustinerea noastra.

Este nevoie sa construim o societate pentr viata, o societate in care copiii sa fie in siguranta, o societate in care femeile sa isi gaseasca protectia si o societate in care familiile sa isi gaseasca sustinerea”.

Luna pentru viata 2024

Acțiunile și evenimentele Arhiepiscopiei Iașilor se încadrează în demersul pro-viață la nivel național, reunindu-se în acest an în jurul temei „Construim împreună pentru viață”. Pe 30 martie va fi organizat un mars in Iasi.

Otilia Palade, Director Executiv Pro Vita Iasi

„Dam si noi vestea buna ca pe 30 martie incepand cu ora 13.00 in Piata Unirii va fi Marsul pentru viata. Voluntarii nostri si cu invitatii vom fi la mars pentr a vesti oamenilor ca se va intampla aceasta actiune”.

În acest sens, în cadrul „Lunii pentru viață”, în Arhiepiscopia Iașilor au avut loc peste 200 de activități pro-viață: conferințe, dezbateri, concursuri, activități artistice și de creație, cateheze, evenimente de socializare, campanii de conștientizare, proiecții de filme, ateliere pentru tineri și familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *