“Lumea” lui Constantin Tofan

Sharing is caring!

Artistul plastic Constantin Tofan e generos si ne-a adus pe simeze 90 de lucrari intr-o lume unitara. Partenerul de suflet al vernisajului expozitiei “Lumea mea” ce poarta semnatura profesorului Constantin Tofan este Pleiada Boutique Hotel care sustine cultura si arta in Iasi.

“E o lumea diversa est edefapt o incercare de a readuce anumite personaje din umbrele mele si in final am vrut sa fie o lume total unitara. Sunt trei sali diferite, una de grafica aici la intrare, una de pictura pictura si inca una cu experiment, lucrari pe care le-am facut intr-o tabara de creatie din Maamures. Asa ca diversitate foarte mare si surprize pentru privitori.”, a delcarat Constantin, Tofan, pictor, constantin tofan expozitie.

Pleiada Boutique Hotel este sponsor al Operei Nationale Romane Iasi si mizeaza pe frumos si pe cultura, sub orice forma s-ar arata comunitatii.

“Ne dorim in primul rand ca acest parteneriat sa fie unul de lunga durata, Pleiada Boutique Hotel fiind deja sponsor al Operei Nationale Romane Iasi, iar in ceea ce priveste colaborarea cu domnul profesor Constantin Tofan este deja a doua oara cand avem privilegiul sa il sustinem, dumnealui avand luna trecuta o expozitie cu titlul “Anotimpurile” in receptia Hotelului Pleiada si iata acum, in expozitia “Lumea mea” ne face o deosebita placer sa ii fim alaturi. Ne dorim ca, asa cum pictura este ambasadorul artelor frumoase si Pleiada Boutique Hotel sa fie un ambasador al Iasiului  si a tot ce inseamna cultura si frumos.”, a completat Dora Morhan, manager Pleiada Boutique Hotel.

shares