Ludovic Orban prezice un viitor sumbru pentru liberali

Ludovic Orban prezice un viitor sumbru pentru liberali. Fostul presedinte al PNL nu crede ca partidul va obtine 15% la europarlamentare.

Ludovic Orban prezice un viitor sumbru pentru liberali

Actualul lider de la Forta Dreapta considera ca liberalii forteaza comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele ca sa obtina un scor mai mare. Ludovic Orban considera ca PNL va obtine 12-13 la suta din voturi la europarlamentare.

„Dacă ia 15% trebuie să fie mega-fericiţi. Opinia mea este ca că scorul lor va fi de 12-13% la parlamentare, să ţineţi minte”, a spus Ludovic Orban, la Euronews.

CITESTE SI: Alianta Dreapta Unita, atacuri in rafala la adresa PSD si PNL

”Practic, propunerea de comasare nu e în interesul PNL, ci e numai în interesul salvării actualei conduceri, a lui Ciucă şi al lui Bode, cărora le va cădea capul dacă nu reuşesc comasarea asta, pentru că vor obţine un rezultat catastrofal”, a mai precizat presedintele de la Forta Dreapta.

Acesta nu este de acord cu comasarea alegerilor, intrucat este neconstitutionala iar alianta din care face parte va ataca decizia daca va fi luata. In privinta Aliantei Dreapta Unita, Orban considera ca aceasta va obtine 16-17 la suta din voturi la alegerile europarlamentare.

Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *