Ludovic Orban, la Iași: „Din momentul apariţiei dezvăluirilor despre Florin Cîţu am început să scădem, iar acum am scăzut şi mai mult odată cu declanşarea crizei politice, în care noi suntem consideraţi principalul responsabil”

orban

Aflat la Iași pentru a-și prezenta moțiunea „Forța Dreptei”, în fața liberalilor ieșeni, președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că PNL a avut un scor constant în toate sondajele de opinie inclusiv în luna iunie de 26 – 27%.

Ludovic Orban, președintele PNL: „PNL a avut un scor constant în toate sondajele de opinie inclusiv în luna iunie de 26 – 27%. Din momentul apariţiei dezvăluirilor despre Florin Cîţu am început să scădem, iar acum am scăzut şi mai mult odată cu declanşarea crizei politice, în care noi suntem consideraţi principalul responsabil. Noi, zicând Klaus Iohannis, Florin Cîţu, PNL. Noi suntem consideraţi principalii responsabili pentru criza politică“.

Liderul PNL a mai precizat că oamenii întâlniţi pe stradă au început să fie critici la adresa PNL.

Ludovic Orban, președintele PNL: “Oamenii care ne-au votat sau care ne-ar vota sunt foarte critici faţă de noi. Ne reproşează că în loc să ne ocupăm de guvernare şi să găsim soluţii pentru marile probleme cu care se confruntă românii noi am declanşat o bătălie internă, iar acum am declanşat o criză politică“.