Lucrarile la drumul groazei Flamanzi – Prajeni – Iasi incep peste o luna

drum prajeni

Lucrările la drumul Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași vor demara în maxim o lună dar va mai trece ceva timp până când se va putea circula în condiții normale. Șefii Consiliului Județean promit că până la finalul anului se va asfalta acest tronson de drum.

După mai mulți ani de așteptare, în sfârșit vor demara lucrările la drumul Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași. Consiliul Județean a încheiat contractul pentru întreținerea drumurilor județene iar vicepreședintele Dorin Birta spune că acest tronson este prioritar în 2019. El a precizat că firma care a câștigat licitația va trebui să-și facă organizarea de șantier după care vor începe lucrările la fundația drumului.

„Să vedem când face constructorul organizarea de șantier. Este un tronson de drum prioritar. Se va turna covor asfaltic dar mai întâi să se finalizeze fundația drumului. Se va lucra la fundația drumului, pe suprafețele care necesită acest lucru. Apoi va fi turnat covorul asfaltic. Covorul asfaltic se turna anul acesta”, a spus Dorin Birta.