Lucrările de pe șantierul Family Market Miroslava avansează susținut

miroslava 1

Grupul IULIUS continuă proiectele investiționale de dezvoltare a conceptelor de retail Family Market destinate comunităților în expansiune, în județul Iași.

Conceptul dezvoltat de IULIUS în parteneriat cu Primăria Comunei Miroslava, Family Market pune accent pe simplificarea vieții și va aduce în centrul comunității un mix de servicii și facilități necesare zilnic, precum farmacie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, produse pentru casă și fashion, dar și carmangerie, băcănie, brutărie, cofetărie, fast-food.

Mixul de servicii pe care Family Market Mirosvala îl propune va avea într-un procentaj majoritar producători și antreprenori autohtoni, ca parte a strategiei IULIUS de a oferi oportunități și promovare businessurilor locale.

Pe șantierul FAMILY MARKET MIROSLAVA, aflat în centrul comunei, lucrările înaintează într-un ritm susținut. S-au realizat etape de studiu, dar și de logistică și au fost transportate o serie de prefabricate: 35 de fundații de tip guler, din beton.

În continuare se realizează mai multe categorii de lucrări interdependente, precum: îmbunătățire teren cu perlă de argilă de un metru grosime, îmbunătățire teren cu incluziuni din beton, se montează elemente prefabricate structurale.

Totodată, se consolidează și structura de rezistență cu umpluturi în jurul fundațiilor și se montează stâlpi de rezistență.