Lucrări pe mai multe străzi din Iași

lucrari iasi

În cursul zilei de astăzi echipele Citadin SA fac reparații cu asfalt în zona Podu Roș, pe strada Zmeu (alei de acces), zona Hlincea, pe strada Buridava (alei de acces), pe strada Octav Botez și aleea Cimitirul Evreiesc, reparații la pavajul de pe esplanada Oancea, precum și marcaje în parcările publice cu plată.

În cursul acestei nopți Citadin SA va face marcaje longitudinale pe bulevardul Tudor Vladimirescu și bulevardul C. A. Rosetti și marcaje transversale pe strada Eternitate, strada Cucu și strada Stihii.

De asemenea, echipele Servicii Publice SA fac astăzi lucrări de întreținere a spațiilor verzi (cosit, încărcat gunoi, plantat flori) de pe aleea Grigore Ghica Vodă, bulevardul Carol I și Parcul Tineretului, Râpa Galbenă, șoseaua Națională, esplanada Nicolina, esplanada Carpați, strada Libertății, bulevardul Alexandru cel Bun, Mănăstirea Frumoasa, Parcul Expoziției, Grădina Copou și bulevardul Păcurari, precum și în cimitire, lucrări de întreținere a rigolelor, dar și lucrări de întreținere a mobilierului stradal, semafoarelor, indicatoarelor rutiere și fântânilor arteziene.