Lucrări feroviare pe ruta Tecuci – Bârlad. Călătorii care vor călătorii pe această rută vor fi transportați cu mijloacele auto

Dacă aveţi în plan să călătoriţi cu trenul pe ruta Tecuci – Bârlad va spunem că urmează modificări semnificative, potrivit CFR. Călătorii care vor circula pe ruta respectivă vor fi transbordați cu mijloace auto.

Compania feroviară anunţă că în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie vor continua lucrările în zona staţiei Cosmeşti, iar călătorii din 12 trenuri care circulă între Bârlad şi Tecuci vor fi transbordaţi cu mijloace auto. Asta pentru a asigura terenul de lucru în zona şantierului, dar şi pentru a asigura continuitatea traficului de călători.

Totodată, compania feroviară transmite că pe raza sucursalei regionale Galaţi sunt deschise mai multe şantiere unde se execută lucrări punctuale pe o lungime totală de aproximativ 12 kilometri. Lucrările sunt finanţate prin PNRR. Scopul lucrărilor este acela de a creşte nivelul de siguranţă feroviară şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *